Bij Kinderdagverblijf SARA kun je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmelden. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen. Nadat we je aanvraag tot inschrijving hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Tarieven

De tarieven zijn geldig per 01-01-2024.

Dagopvang

10,96 p / uur


 • 07.30 uur tot 18.00 uur
 • Late opvang

  13,40 p / uur


 • 18.00 uur tot 23.00 uur
 • Nachtopvang

  14,45 p / uur


 • 23.00 uur tot 04.30 uur
 • 7/24 uurs kinderopvang (groepsruimte en slapen)

  Kinderdagverblijf Sara bevindt zich op de begane grond waardoor het gemakkelijk is je kindje met de buggy naar de groep te brengen. Het kinderdagverblijf heeft aan de achterkant een knusse tuin met speeltoestellen en de muren zijn gezellig geschilderd. Natuurlijk maken we ook uitstapjes. Zo gaan we elke dag wel naar buiten voor een frisse neus en minimaal een keer per weer naar de speeltuin

  Kinderen krijgen bij ons elke dag warme en dagverse lunch, huisgemaakt en rijk aan biologische ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes ontdekken ze nieuwe smaken. Vaak steken ze elkaar aan en proberen ze bij ons dingen uit die ze thuis niet willen proeven!

  Hoe werkt de 24-uurs kinderopvang?

  Of u een vaste rooster heeft of een flexibele rooster, u bepaald uw tijden en dagen wij passen onze rooster naar uw wensen en behoefte. Bovendien bent u vrij om aan te geven op welk uur u uw kind wilt komen brengen en halen. Kinderdagverblijf Sara kan 24 uur per dag haar deuren openen, ook in het weekend! Dit betekent dat je nooit in de problemen komt wanneer je later klaar bent met werken dan verwacht! Er zijn verschillende pakketten mogelijk waar een bepaald aantal opvanguren per maand in zitten. Zie onze tarieven en vraag vrijblijvend een rondleiding aan voor verdere info.

  Indien u gebruik wilt maken van onze avond en/of nachtopvang voor uw kind willen wij u alvast voorbereiden; Kinderdagverblijf Sara is huiselijk, warm en vertrouwd; wij zorgen voor een huiselijke sfeer en bieden extra zorg voor rust en vertrouwd gevoel! Tijdens avondmaaltijd zitten we net zo gezellig aan tafel als de andere eetmomenten en tijdens eten mogen de kinderen naar elkaars verhaal luisteren. We eten dan warm en gezond en hebben gezelschap.

  Voor het naar bed gaan wordt er nog even boekje gelezen in een klein kringetje, glaasje melk hoort er natuurlijk ook bij, even opfrissen en tandjes poetsen kunnen onze kinderen op tijd naar bed. Voor het slapen gaan zingen we wel even een slaaplied en de juffen gaan mee naar de slaapkamer en blijven er nog even bij voor een vertrouwd gevoel. Een knuffel of kussentje of doekje… iets vanuit huis om mee te slapen?? Dat zorgt voor een fijn gevoel om in slaap te vallen…

  Gezonde voeding

  Verse natuurlijke voeding

  Bij ons krijgen de kinderen alle aandacht om zich goed te ontwikkelen. Goed en gezond eten is erg belangrijk om lichamelijk goed te kunnen ontwikkelen. Natuurlijk is het ook belangrijk om voldoende te bewegen! Daarom zorgen we dat de kinderen veel verse voeding krijgen zoals vezels, groente, vlees en fruit.

  Warme lunch

  Kinderen krijgen bij ons elke dag warme en dagverse lunch, huisgemaakt en rijk aan biologische ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes ontdekken ze nieuwe smaken. Vaak steken ze elkaar aan en proberen ze bij ons dingen uit die ze thuis niet willen proeven!

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in