De leukste kinderdagverblijf van Den Haag en omgeving

Kies voor het beste kinderdagverblijf van Den Haag

Kinderdagverblijf SARA is een klein kinderdagverblijf in hartje Den Haag. Dit rustieke oude pand heeft een huiselijke en gemoedelijke sfeer, waar kinderen en grote mensen zich op hun gemak voelen. Wij verzorgen halve en hele dagopvang voor baby’s, dreumesen en peuters.

Zoek je een fijne, geborgen kinderopvang voor jouw kind? Bij kinderdagverblijf SARA bieden we verschillende vormen van kinderopvang aan in Den Haag. Van babyopvang tot kruipers en lopers.

Proef de sfeer van ons kinderdagverblijf

Een vertrouwd gezicht

Wij hebben de groepsruimten ingericht naar de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Welke leeftijd jouw kind ook is, wij bieden liefdevolle en uitdagende kinderopvang, met wisselende activiteiten en leuke uitstapjes. Op het kinderdagverblijf speelt jouw kind met leeftijdgenootjes en krijgt hij/zij volop persoonlijke aandacht van onze vaste medewerkers. Iedere groep heeft een eigen team met vaste medewerkers waardoor jouw kind zich echt thuis voelt.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over kinderdagverblijf SARA? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om onze locatie te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kan jouw kind ook direct inschrijven voor onze kinderdagverblijf.

Mocht je vragen hebben, wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via
070 – 213 49 54 of per mail via info@kinderdagverblijfsara.nl.

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in