Contact ons

Kinderdagverblijf SARA B.V.

Edisonstraat 139
2561BD Den Haag

+31(0)70 213 49 54

info@kinderdagverblijfsara.nl
LRK nummer: 159935465

KvK nummer: 72 300 825

Dagelijks telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Kinderdagverblijf is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze praktijk.

Mocht u contact op willen nemen voor het maken van een afspraak, dan verzoeken wij u om ons te bellen. Wij staan u graag telefonisch te woord.


Meestgestelde vragen

 

Natuurlijk, wij raden dat zelfs aan. Je wilt toch graag zien waar je kind straks terecht komt. Op onze locatie hebben wij geregeld inloopmomenten. Bel ons en vraag of er een inloopochtend of -avond organiseerd kan worden. Je mag ook altijd een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 070 213 49 54 of klik op onze website op de knop ‘contact’. Wij zorgen dat een medewerker de tijd heeft jullie rond te leiden, onze pedagogische visie toe te lichten en jullie vragen te beantwoorden.
KDV Sara streeft ernaar kinderen zo snel mogelijk te kunnen plaatsen. Maar het is ook belangrijk dat kinderen in vaste groepen en op vaste dagen geplaatst worden, waarop ze vaste gezichten zien. De mogelijkheid tot plaatsing is afhankelijk van de dag dat je opvang wilt of de combinatie van de dagen voor opvang. Ook de leeftijd van jullie kind en de startdatum van de opvang spelen hierin een rol. Voor de mogelijkheden kan je altijd contact met ons opnemen op nummer 070 213 49 54. Of laat een vraag achter op ons contactformulier.
Wil je je kind meteen aanmelden? Dat kan via de knop aanmelden op deze website. Ook kan je bellen met ons op nummer 070 213 49 54.
Je kan je kind incidenteel een dag extra naar het kinderdagverblijf brengen. Dit kan als de maximale groepsgrootte niet wordt overschreden. Je kunt je aanvraag indienen via de de contactpagina. De kosten per dagdeel kan je opvragen bij onze administratie via telefoonnummer 070 213 49 54. Deze kosten worden apart gefactureerd.

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in