LRK nummer 159935465
Home

Welkom op de website van kinderdagverblijf Sara.

Wij zijn een particulier multicultureel kinderdagverblijf, gevestigd aan de Edisonstraat in Den Haag. Ons kinderdagverblijf bestaat uit één verticale groep met kinderen van 0 tot 4 jaar en we hebben plaats voor 12 kinderen per dag.

Wij geven kinderen alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen in een veilige, sfeervolle en huiselijke omgeving. Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid en creëren daarmee ruimte voor persoonlijke aandacht. Bij ons staat uw kind centraal. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo. Daarom hebben wij veel aandacht voor de individuele behoeften van elk kind en zullen wij een kind stimuleren, maar nooit dwingen om bepaalde opvoedingsdoelen te halen.

Wij als kinderdagverblijf willen kinderen ondersteunen bij hun ontwikkeling tot een zelfstandig, open en eerlijk mens dat een positief beeld van zichzelf heeft, een open kijk heeft op de wereld en respect heeft voor zichzelf en anderen.

We vinden het belangrijk om onze opvang zo veel mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van de ouders/verzorgers. Goed contact tussen de leidsters, administratie en ouders/verzorgers vinden we daarom essentieel zodat u met een gerust hart uw kind aan onze zorg kunt toevertrouwen. Bij ons zijn enkel goed opgeleide professionele pedagogisch medewerkers in dienst die met aandacht, liefde en respect voor kinderen werken.

Wij wensen u veel plezier bij het verder rondkijken op onze website. Heeft u naar aanleiding van onze informatie nog vragen, laat het ons dan weten. Onze contactgegevens kunt u vinden onder ‘Contact’ verder op deze pagina. U kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak maken, wij zullen u met veel plezier een rondleiding geven in ons kinderdagverblijf en uw vragen beantwoorden.